Vecka 39 - Händelserik vecka, är bebis snart här?

Natten då vi går in i vecka 39 har jag svårt att sova. Tobias sover så gott och jag sitter i vardagsrummet och ser på tv. Jag lyckas somna en stund på soffan och strax före 3 på natten så är det något som väcker mig. Jag är kissnödig och går på toa, sätter mig i soffan igen och får så annorlunda värk, en typ av värk jag inte har haft innan. Går på toa igen, efter en stund på toa så ser jag att det är lite rosastrimmigt i toastolen och sen även på pappret. Tar på mig en binda och avvaktar resten av natten. Vi ringde till förlossningen under dagen och fick till svar att vi skulle bara avvakta. 

Sen kom helgen och vi chillade mest, kollade på film och serier. Jag sov dåligt under nätterna så en stund på dagen så gick jag och la mig i sovrummet och Tobias satt och spelade mm. Sen har ju Tobias skött det mesta av hushållet här då jag inte har orkat på samma sätt. På söndagen så fick jag verkligen ont och vi ringde förlossningen igen och fick då komma in på undersökning. Det visade sig att jag är öppen 1-2 cm och allt ser bra ut med både bebis och mig. 

Någon dag senare så ser jag att mina fötter har svullnat nu. De har inte har inte varit särskilt svullna innan, inte så att det syns i alla fall. Men nu kan jag se det. Sen har jag haft många tydliga tecken på att vi närmar oss förlossning men än så länge är det bara förstadiet. Fått ringa till förlossningen flera gånger och de är så snälla och hjälpsamma. 

Avslutar veckan med att inte kunna sova ordentligt i den tryckande värmen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0