En fin Lucia

Hej på er. Idag vaknade jag och Lily strax runt 5 tiden. Hon var hungrig och ville äta så jag gick upp. Hon somnade så gott sen och jag myste till tv. När Tobias gick upp så käkade vi frukost tillsammans. Efter Tobias åkt till jobbet så kollade jag på lucia på SVT 2 och myste. När klockan var strax före 8 så vaknade Lily på nytt och vi myste lite tillsammans och sen lekte hon en stund. 

Hon fick mat och så fick hon sin fina tomtedräkt och så gick vi ner till lokalen där det skulle vara luciafika med bostadsrättsföreningen. Hon charmade alla och hon var så nyfiken på allt. Sen blev hon så trött så en promenad och sen hem. Hon sov ett tag och sen mat igen och hon var så trött. Dock hade hon svårt att somna så jag fick testa lite olika saker. Jag sov en stund jag också. 

Sen fixade vi middag, det blev korvstroganoff idag.  Gav Lily mat och sen var det dax att ge sig iväg till kyrkan. Det var fint luciatåg dock tog jag ingen bild. Lily var vaken och kollade och myste för fullt. 😍 Men sen blev hon trött och ville sova så vi gick på promenad istället. 

Nu är vi hemma och Lily sover. Vi myser till tv:n. Ha nu en fin fortsatt kväll. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0