Fika med moster Evah

Igår tog Lily och jag en biltur hem till moster Evah och Dennis i Munkfors. Lily sov gott på vägen och vädret var soligt och fint. Klarälven låg så vackert och det var så fint med snö och frost. Lyssnade på P4 som är min favoritkanal på radion. Där spelade de Backstreet Boys, Tomas Ledin och massa annan bra musik som jag kunde sitta och nynna till. Det kändes så bra och köra och så mysigt att färdas i vårt vackra vinterlandskap. 

När kom fram till Evah och Dennis så blev det fika och mys. Vi fotade lite, pratade och myste. Sen så åkte jag, Evah och Lily in till Munkfors och åt mat. Åt sådan god pizza och en av de godaste! Det var oxfilé, vit sparris, lök, mozzarella och bearnaisesås. Sen var det dax för mig och Lily att åka hem. 

Väl hemma så var det mat, blöjbyte och natten för Lily. Sen kom Tobias hem och kunde få Lily att somna, hon hade längtat efter pappa och kunde inte somna utan honom.  Sen när hon sov så myste jag och Tobias med lite godis, dricka och film. En härlig dag med andra ord.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0