Melodifestivalen Live

Ja hur var det? Vi börjar från början. 
Igår morse var jag så seg och trött, glömde bort melodikrysset helt så det blev inte så mycket med det. Vi låg i soffan och kollade på serier och film, sen åkte Tobias iväg en stund och fixade med några saker och jag gjorde mig iordning för att åka iväg sen. Jag mådde inte alls bra till att börja med men kände under tiden jag gjorde mig iordning bättre och bättre. 

Vi åt god mat på Pizza Hut och sen åkte vi runt i bilen och lyssnade på melodifestivallåtar och laddade upp. Kommer till Löfbergs Lila Arena, parkerar och jag fryser sönder och samman typ. Upptäcker att de har börjat insläppet och vi får komma in. Mycket aktivitet i entrén. Vi går upp till våra platser som inte var helt fy skam. Det börjar fylla på med folk och sen börjar förfesten. Det var verkligen ljummen kan jag tycka. Inget drag, inget som laddade upp publiken alls. Jag fotade lite och sen drog det igång. 

Och vilken känsla och sitta på plats och höra vinjetten. Jag fick gåshud och allt var så underbart. 
Sigrids låt gillade jag mycket. Jag kan inte säga vad exakt men den var svängig och helt underbar. 
John, en mysig låt med ett fint budskap. Arenan lystes upp av alla ficklampor på alla mobiler och det enda ljus som fanns var ljuset på John. Det är väldigt vackert kan jag tycka. Det ser ut som små stjärnor på natthimlen. 
Renaida hade en grym låt som hade power i sig. Det var ett bra tryck i låten som jag gillade. Snyggt framträdande också.
Edward, ja vad säger man? Underhållande och roligt men verkligen fel forum. Jag tänker mer revy över det hela. Jag skulle lätt kunna se mer av Edward i ett annat sammanhang. Han är härlig, charmig och kunnig på mat. Låten passade honom men inte tävlingen. 
Kikki, en veteran i samhanget som har gjort sitt. Hon kan sjunga än, hon kan ha uppträdande men hon passar inte längre till melodifestivalen. Jag gillar hennes musik och jag gillar Kikki men när jag såg hennes nummer så kände jag att hon är klar med detta. Ingen dålig låt eller så men hon har växt ur kostymen så att säga.
Kamferdrops, en låt med djup i. Härligt framträdande med fin scen. Jag hade lite svårt att kunna ta in allt men mycket energi och härligt framförande.
Benjamin, ja han levererar igen. Men med de föräldrarna så är jag inte förvånad. Han kan musik, han kan dans och jag tycker att han är så himla mysig och charmig. En kille som kan bjuda på sig själv. 

Det var så häftigt att se allt live men jag föredrar ändå den bekväma soffan hemma i vardagsrummet. Att sitta på de stolarna gjorde så fick en extrem värk i ryggen, benen och skinkorna. Dock tycker jag att programmet var lite tråkigt för övrigt. Jag menar att David är så mycket bättre när han var med Clara förra året. Och Fab Fredde ja han var underhållande men jag saknade skämten mellan dem. Nu var det bara nu händer det här och det här. 

I alla fall så ska vi se det igen fast på tv så jag får se hur det såg ut för er. Jag är i alla fall nöjd över att fått uppleva detta. Det var häftigt, roligt, mysigt och helt fantastiskt att få vara på plats för en gång. 
Nu kommer det en massa bilder.














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0