Vecka 14 - Besök hos barnmorskan

Nu är vi i vecka 14 och gått in i andra trimestern. Jag börjar känna av mer i ryggen men jag har fortfarande svårt att avgöra om det är min skolios, graviditeten eller båda. Jag ringde till vårdcentralen och de tyckte att jag ska prata med barnmorskan först. För övrigt så mår jag bättre, visst är jag trött än men jag är alltid trött vid den här tiden på året normalt sett. Så jag äter då vitamintabletter så jag får i mig alla vitaminer, mineraler och järn som behövs. 

Jag har också märkt att jag kissar mer på natten än 1 gång. Tidigare har jag gått upp 1 gång på natten nu är det minst 2 i alla fall. Vissa nätter så har jag svårare för att sova, värk i ryggen, det händer saker i magen som gör att jag inte kan slappna av och sen känner jag mig kissnödig hela tiden. I helgen så hade jag högklackat och jag kände att det inte fungerade riktigt. Fick så himla ont och ändå satt vi mest så jag gick inte så mycket. Men nu har jag testat och kände att det inte var bekvämt alls.

Idag var jag till barnmorskan. Det gick bra hos barnmorskan. Alla prover jag tog så bra ut, jag fick en tid till läkaren redan på måndag för ryggen,  blodtrycket är bra men lite lågt 90/60 tror jag hon sa.  Jag blev rekommenderad att dricka mycket mer än vad jag gör. Jag försöker men det går inte så bra alla dagar. 
Har ni några tips på hur man dricker mer? Dela gärna med er.




Kommentarer
Postat av: Josefina

Att alltid ha en vattenflaska fylld med vatten med sig hjälpte mig 😊 Fin bild på dig 😍

Svar: Ja jag brukar ha med till skolan men annars är jag dålig på att dricka. Tackar 🙂 Får ha fyllda flaskor hemma också. 🙂
Anna Hansen

2018-02-05 @ 12:44:39
Postat av: Anonym

Vill se bild på lilla magen❤

Svar: Hihi, det kommer 😃
Anna Hansen

2018-02-05 @ 14:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0