Förlossning???

Hej på er. Här kommer det en lite uppdatering angående graviditeten. Först och främst så sover jag dåligt, jag får ligga på soffan och se på tv halva natten och sen till slut så somnar jag. Huvudvärk i princip hela tiden, mår illa, kissnödig mer än vanligt i graviditeten. 

Började dagen med att göra ett och annat ärende. Kommer hem och det värker lite, vi kollar på tv och fixar middag. Jag känner hur det jobbar i magen så jag orkar inte äta så mycket. Tänkte då att jag får äta mer sen. Värken tilltar och jag går på toa, värken börjar mola fram och tillbaka. En värk var rätt så kraftig och jag fick lägga mig i sängen och vila men det hjälpte inte så mycket. Jag googlade lite och skrev i lite grupper på FB och fick goda råd. Sen kom nervositeten och rädslan så då bestämde vi oss för att ringa till förlossningen.

Barnmorskan som svarar är jättebra men jag klarade inte av att prata alls i telefonen så Tobias fick ta allt. Jag blev så nervös helt enkelt och fick en black out. Kunde knappt säga mitt namn. När Tobias hade förklarat läget så sa hon, ja ni är välkomna in så gör vi en kontroll. Vi fixar i ordning här och åker iväg. När vi kommer dit så kommer ett annat par också. Vi får komma in och hon sätter på en CTG och en annan manick. Sen kommer en undersköterska och tar blodtryck, puls, temperatur. Barnmorskan gör även en vaginal undersökning och jag har glömt bort vad jobbigt det är. I alla fall så är allt bra med både mig och bebis och jag är öppen ca 1-2 cm. Inte tillräckligt för att få ligga kvar så jag får med några tabletter hem så som Alvedon, morfin, och någon tablett för att mildra illamående. 

På vägen hem så går vi in och handlar lite så jag har lite att äta. Så nu här på kvällen tog jag yoghurt, banan och äppeljuice. Och så alla tabletter jag fick med hem. Nu är det bara att vänta tills det drar igång på riktigt. 

Kommentarer
Postat av: Jossa

Ååååååh vad spännande!! För mig tog det 24h om inte mer? från att jag började öppna mig till bebis var ute efter lite komplikationer på vägen ! Håller tummarna för att det går igång för dig och att du får en bra förlossning! Heja på! Snart är ni äntligen föräldrar till bebis utanför magen 😍

Svar: Ja det är verkligen spännande. Än så länge verkar det som att bebis vill vara kvar i magen några dagar till. Bara nu vänta och se. Men känner mig lugnare nu efter att ha blivit undersökt och fått konkreta svar. Innan var jag så nervös då jag inte visste vad som hände. 🙂
Anna Hansen

2018-07-29 @ 20:37:39
Postat av: Anonym

De är nära nu håll oss uppdaterade kram o all lycka

Svar: Ja det är nära nu. 😍 Ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Följ mig gärna på Instagram. annas_pilar 😀
Anna Hansen

2018-07-30 @ 08:26:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0