Kalas för Catharina

Hej på er. Jag vaknade rätt tidigt och orkade inte sova. Klockan var runt 7.30 och när klockan var 8.30 så sa jag till Tobias och vi fixade frukost. Sen pysslade vi lite och jag körde lite tvätt. 

När klockan var strax före 13.00 så gick vi över till våra vänner som vi bor grannar med. Hon fyller år idag så vi var bjudna dit på fika. Mysigt att sitta där och prata en stund. Sen blev jag så trött och sliten så jag kände att det var dax att gå hem. Väl hemma igen så la jag mig på sängen för lite vila och det var behövligt. 

Fixade middag och kollade lite på fotbollen. Efter maten så blev det film och chill. Annars har det inte hänt något speciellt idag. Nu  när jag är ledig så mycket går dagarna ihop liksom. Skönt att det inte är lika varmt idag som tidigare. Jag tycker att värmen får ge sig nu och den som tycker att jag är egoistiskt som inte orkar med värmen som höggravid får tycka det. Jag är liksom inte den enda kvinnan som är gravid i nuläget, sen tänker jag på alla djur, vår natur och även gamlingar och handikappade. 

Jaja hoppas att ni hade en fin dag. 🙂



Kommentarer
Postat av: Anonym

såg er på bergvik idag. Så fin mage du fått. kram

Svar: Hej. Okej. 🙂 Tack så mycket. 😍 Kram
Anna Hansen

2018-07-17 @ 15:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0