Spel och handarbete

Hej på er. Sovmorgon deluxe idag. Först så var det svårt att somna i värmen och sen vaknade jag tidigt i morse och hade svårt att somna pga värmen. Så när jag sen kunde somna om så sova jag fram till klockan var vid 9 men vi orkade inte gå upp. 

Sen fixade vi iordning det sista som disk, iordning plockning och så. Tobias hade några ärenden att fixa också. Åt god mat idag, rostbiff och potatissallad. Sen kom gänget på besök. Vi visade runt så de fick se allt vi har fixat inför bebis. Sen satte sig killarna för att spela Terraforming Mars och jag och Linda satte oss i köket med handarbete och snackade tjejsnack. 

Det var mycket trevligt att kunna göra såhär för spelet är ett spel som vare sig jag eller Linda är intresserade av. Så då kom jag på att vi kunde pyssla med annat. Sen så åkte Linda hem och jag satte mig i vardagsrummet och fortsatte virka när killarna spelade. Sen var det dax för dem att bryta upp. De som satt och spelade är ett härligt gäng och det är kul att sitta och lyssna på dem när busar med varandra. 

Nu blir det soffan resten av kvällen och sen blir det natten. Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag är trött som attans och lite småvärk men annars är det bra. 🙂




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0