Vecka 37 - Bebisfilt klar

Närmar sig med stormsteg! Nästan lite läskigt på ett sätt att ett barn på 3 kg drygt ska komma ut ur mitt underliv. Sen är det minst lika läskigt och veta att den lilla ska med hem och man har då ett ansvar för det lilla livet. Det kommer stunder där jag tänker, kommer vi klara det? 

Här om kvällen när vi hade lagt oss så fick jag kraftiga förvärkar och Tobias fick ligga och smeka magen för att jag skulle kunna slappna av. Men då började en tanke i huvudet istället. Det är ju inte så många dagar kvar, just den här kvällen var det 19 dagar kvar. Den väskan jag tänkte ha som handväska är inte alls packad så när förvärkarna slutade så gick vi upp och la ner saker. Så när vi ska ut och handla osv så får vi bara ta det som behövs eller ta med hela väskan. Så när vi hade gjort det, då först kunde min hjärna slappna av och jag kunde sova. 

Vi har varit på ett litet kalas för vår vän och granne. Det blev tårta och kakor, Mums!! 😀 Satt och pratade en stund och sen fick hon lite presenter. När vi hade suttit där i några timmar så började jag få värk så då gick vi hem. Men mycket trevligt och lilla Robin bjöd på skratt som alltid. 

Besök hos barnmorskan och jag har inte gått upp så förfärligt mycket i vikt. När jag började så låg jag runt 60 kg någonstans och nu låg jag på 69 kg. Hon kände också hur bebis låg och den låg med huvudet neråt men var inte fixerad utan rörlig. Vi skrev en sammanfattning också. 

Nu är bebisfilten klar som jag vill ha med till förlossningen men är det så här varmt så kommer den verkligen inte användas mer än för foto i så fall. Jag blev riktigt nöjd med den. Så nu har jag sköljt den och nu ligger den på tork. 
Kommentarer
Postat av: Jossa

Åh vad fort tiden går!! Är jätteläskigt när man åker hem själv med bebis första tiden och man är orolig för allt samt tvivlar på sig själv. MEN vi människor är jorda för att skaffa barn så på något vis hanterar vi denna situation med bravur! Du och Tobias kommer hitta ert sätt att ta hand om bebis. Det finns ingen annan som kommer vara en sån bra förälder till ert barn som ni! 😍

Ett tips är att alltid ha BB väskan i bagaget på bilen sista veckorna så behöver ni inte tänka alls på packningen när det är dags 😊

Svar: Ja tiden går jättefort. Kan tänka mig det, men som du skriver så är vi människor gjorda för att skaffa barn. Tack för dina fina ord.

Ja, väskan står redo inför den stora dagen. Och åker vi någonstans så kommer den följa med så vi är redo. 🙂
Anna Hansen

2018-07-18 @ 15:35:18
Postat av: Anna.G

Hejsan !
Tänk positivt om er.. Ni kommer att vara jättebra föräldrar
till er lilla barn.. ni kommer att ta hand om eran unge
fantastisk bra.. Ja ni kommer att ha ett STORT
ansvar för den lille..
Men det kommer ni att klara toppenbra.🙂👍🏻👌🏻.
Jättekul för er att bli föräldrar för första gången i erat liv 🙂.
Förstår att det kanske blir lite nervöst för er..
Men det kommer att ordna sig.

Filten blev jättefin. Den kommer helt säkert komma
till andvändning till erat lilla barn.. 🙂
Önskar er all lycka 🙂
Hoppas oxå att allt går bra med förlossningen.
Det kommer att gå jättebra..

/ Anna.G

Svar: Ja jag försöker vara positiv men är så sjukt nervös. Tack för dina fina ord.

Tackar 🙂 Ja det tog sin lilla tid med filten.
Anna Hansen

2018-07-18 @ 16:02:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0