Vecka 38 - Förlossningen snart??

Snart är du här vårt lilla hjärta. Det ska bli så kul att få träffa dig. På ett sätt ska det bli skönt att slippa vara gravid och otymplig i denna olidliga värmen. För att vara höggravid när sommartemperaturen ligger på en 30 grader var extremt jobbigt på många sätt. Men jag kan ändå säga att detta var en av mina bästa sommar någonsin. Men jag har också njutit av att vara gravid. Det är verkligen så härligt och häftigt att känna dig röra dig där inne, så häftigt att få se dig på ultraljuden, att höra dina hjärtslag hos barnmorskan. Det är en magisk upplevelse måste jag säga.

I början av den här gravidveckan så kom blivande farfar och blivande moster på besök. Med blivande farfar så hade vi planerat att han skulle komma så han hade köpt med gott fika. Men blivande moster överraskade oss och det var så mysigt att ha dem på besök. Sen har vi varit till Grums och hälsat på min familj. Alltid lika mysigt att hälsa på dem och de är så förväntansfulla då det är första barnbarnet. Sofie (min handikappade syster) fick äntligen känna bebis sparka, innan så har hon inte haft tålamod att vänta och bebis har vilar just då. Fick även besök här hemma av blivande farmor och blivande faster och blivande kusinen.

Jag har även haft riktigt ont och fick ligga i sängen och vila en halv dag. Kraftig huvudvärk, illamående, yrsel, trött och orkeslös, svimfärdig, ont i underlivet som fasen och även nedre delen av magen och ryggen. När jag var på toa så kom lite slem ut också, det har kommit något ibland senaste tiden men denna gång var det mycket mer. Vi ringde till förlossningen och vi ska avvakta över dagen och så får jag bestämma om jag vill åka in för kontroll. Det känns bäst om jag ligger i sängen på sidan och är totalt i viloläge. Men bara att vända sig om, sitta upp, gå eller ta sig på toa är jobbigt. Det positiva än, jag kräks inget. Men vi är förberedda på allt just nu. 

Gravidveckans sista dag. Efter frukost så blir det värk, illamående och allt som jag skrev ovanför här. Avslutar veckan med att åka till barnmorskan på rutinkotroll. Vi diskuterade det som jag upplevde igår och vi är överens om att detta är förstadiet på förlossningen. Massa förvärkar och grejer. Allt såg bra ut och det var inget att anmärka på. När hon kände och klämde på magen så svarade bebis tydligt. 

Nu blir det vila resten av dagen för mig. 




Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken vacker bild!😍

Svar: Tackar 😍
Anna Hansen

2018-07-29 @ 19:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0