4 år med massor av kärlek

Nu har vi varit tillsammans i 4 år, tiden går fort och mycket har hänt sedan 2014.
Vi har upplevt så mycket härligt tillsammans och mer kommer det att bli. Vi har gjort fantastiska resor till Norrköping, Stockholm och London. Vi har varit på utställningar av olika slag, mässor, konserter, IMAX och haft det så underbart tillsammans. 
 
Vi har tagit steg för steg tillsammans och växt tillsammans som par för att komma dit vi är idag. Resan har inte varit lätt alla gånger men för varje motgång så har vi kommit ur den starkare tillsammans. När jag blickar tillbaka så är jag så glad över att du finns i mitt liv och du gör mig hel. När jag inte kan sova så kan jag ligga och titta på dig och tänka, "Fan vad jag avgudar den här mannen". Visst ibland gör du det inte lätt för mig med dina tokigheter men utan dem så skulle du inte vara du. 
 
2014: Vi träffades, blev ett par och gjorde vår första resa tillsammans som var så magisk på många sätt. Den sommaren kommer jag aldrig att glöma för den var fantastisk på så många sätt.
2015: Vi började drömma om att flytta ihop och vi kunde göra drömmen till en verklighet. Det var ingen lätt flytt att få allt att fungera och komma överrens som vilka saker som ska behållas, vilka saker som skulle slängas och vart man skulle ha sakerna, det var inte heller lätt att organisera inför jul. Men jag minns första natten här i vårt hem och första morgonen. Vilken känsla, nu bor jag inte längre ensam utan nu fanns det ett VI i hemmet.
2016: Vår första utomlandsresa tillsammans. Usch vad nervös jag var! Men vi hade planerat den tillsammans länge och väl. Det har alltid varit min dröm att få åka till England och uppleva den brittiska kulturen och nu fick jag det med världens bästa. 
2017: Här började den stora förändringen. Nu var vi inte längre sambos utan vi blev man och hustru. Det är verkligen en oförglömlig dag med massor av kärlek och solsken runt om oss. Vår bröllopsvistelse på hotellet var det mest romatiska jag har upplevt någonsin i mitt liv. Att få sitta där i badet med dig, äta gott, dricka gott, lyssna på romantisk musik var helt underbart. Att få sitta inne på det underbara rummet och äta en sådan god frukost var oslagbart. När vintern kom fick vi ett glatt besked som har inneburit många förändringa hos oss och mycket planering.
2018: Vi ska bli föräldrar. Jag minns den dagen jag satt hemma hos din mamma och träffade Jessica och Saga för första gången. Då satt jag och tittade på Saga och drömde om att få bli mamma till ditt barn. Nu ska det bli verklighet och i skrivande stund så känner jag vår lilla bebis sparka. 
 
Jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva denna underbara kärlek. Men vi tar hand om varandra och finns där för varandra när det är svårt. Jag älskar dig min fina man och jag är tacksam för varje minut jag får vara med dig. <3
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0