Vecka 31 - Sol, bad och blöjor

En härlig start på veckan, Tobias var ledig en dag och vi åkte till skutberget tillsammans med svärfar och tog oss ett dopp. Satt sen och njöt i solen i smorda i solskydd. Det var så härligt att få sitta ute en stund och njuta. Jag har inte orkat vara ute särskilt mycket tyvärr. 

Avslutning på skolan, vi var några stycken på samhällskunskapen som fikade och bara satt och pratade. Sen var det besök hos barnmorskan och jag följer kurvorna som jag ska. Allt ser bra ut men när hon skulle lyssna på bebisens hjärtljud så rymde bebisen och ändrade position så hon fick leta lite. Där emot så har jag haft en rejäl sammandragning, den värsta hittills. Jag kollade upp lite och vad jag kunde utröna så var det en förvärk. Man kan säga att det är livmoderns träningsprogram som börjar nu. Men jäklar vad ont det gjorde men på ett bra sätt. Skulle det komma mer och tätare vilket är alldeles för tidigt så får jag ringa till förlossningen såklart. Men jag är inte särskilt orolig för det hände 1 gång. 

Nu har det verkligen blivit svalare, vilket är skönt. Men jag är rädd för att det kommer bli typ kallt i juni istället. Visst är det skönt att jag inte behöver storkna av värmen men det får ju inte bli för kallt heller. 
Har även bäddat barnvagnen och gjort den i ordning och köpt lite blöjor i större storlekar. Fick ett kuponghäfte på barnmässan och genom att vi har fått så mycket blöjor i den minsta storleken så satsar vi på några storlekar större. Bra att ha hemma liksom. Dock är inte den virkade filten klart än.






 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0