Vecka 32- Oplanerat besök på förlossningen

Veckan börjar med trötthet deluxe, ingen energi alls. Jag tror det är värmen först och främst som tar all min energi. Ni har säkert redan läst inlägget om när vi fick åka till förlossningen för kontroll. Det var verkligen jobbigt men allt var bra och fint. 

I övrigt så har jag haft ett par dagar där jag har mått dåligt. Ångest, rastlös, varm, trött. Så en kväll när det hade regnat lite så sa jag till Tobias att jag var tvungen att gå ut. Klockan var 22.00 en vardagskväll och det var så skönt att få komma ut och få frisk luft och röra på sig lite. Anledningen till att jag har ångest är ju mycket för att jag ligger inne så mycket. Jag orkar verkligen inte gå ut på dagen särskilt mycket. Funderar på att gå ut på tidig morgon eller mer på kvällen så jag kommer ut.

Som tur är så har jag min virkning, all planering och hushållssysslor. Så jag är aktiv på dagarna ändå. Sen är det lite möten här och där. Så det finns alltid något att göra ändå. Men annars kan jag inte klaga. Det börjar bli ordning och reda inför förlossning. Vi har köpt in det som behövs och jag håller på att planera för fullt hur vi ska ha det här hemma med alla saker. Var på middag igår med handarbetsträffen och fick sådan fin present. De andra hade fått stickgarner men eftersom jag inte kan sticka än så hade hon gjort en lite sak till bebis. Den är verkligen så fin. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0