Barnmässan

Hej på er alla. Vilken dag det har varit! Vi börjar först med fredagen, Tobias var förkyld (är fortfarande lite sjuk) och jag hade problem med ryggen. Så det hände inte särskilt mycket. Vi tog det lugnt och vilade.

Igår vaknade vi tidigt, jag tog en morgondusch och sen fixade vi frukost. Fixade i ordning för att dra iväg på barnmässan. När vi kommer fram så får vi stå i en liten kö. Vi orienterar oss snabbt, möter upp våra vänner Catharina, Henrik och lilla Robin. Vi kollar in en massa olika saker. Vi kollade på amningshjälpen, Cecilia Forss och boken Fislandet, sjalbärarkurs och massor av andra saker. Träffade en massa vänner också som jag inte har sett på länge. 

Men det bästa av allt var ju alla goddiebags, att jag fick fota med Julia Bergman från unga mammor, att jag fick fota med Cecilia Forss. När vi var klara med allt så åkte vi hem med alla prylar som vi hade fått och några saker vi hade köpt. Tog en vila och sen åkte vi in till city och åt mat. Maten var supergod och jag åt pasta carbonara. 

Där efter möter vi upp Therese, Robin och Linda vid biografen. Linda skulle se Black Patnhern och vi andra skulle se Pacific Rim 2. Jag gillade verkligen filmen dock var jag besviken på musiken. Det är verkligen bra musik i 1:an och de hade ju använt den men gjort om den för mycket! Väl hemma så blev det sängen och tv.

Här kommer det lite bilder.




























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0