Kallt igen... vart är våren?

Hej på er. Längesen jag bara skrev en vanlig dag. Idag har det varit jobbigt på många sätt. När jag vaknade så var jag inte glad, jag var inte ledsen, jag var inte på något särskilt humör utan neutral. Ser då att det är -9 grader kallt. Usch fy och blä kan inte våren komma? 

Sätter mig i soffan för att se mina program men upptäcker då att det inte gick pga olika orsaker. Jag tänker då att jag ska brodera men får inte in tråden i nålen och till slut så gav jag upp. Vill köpa garn till en ny bebisfilt men har inga pengar. Är snart klar med den jag håller på med och får tristess. Får tiden och gå i vilket fall och sen är det dax att gå till barnmorskan.

Väl hos barnmorskan så är hon lite sen och samtalet gick bra. Inga konstigheter eller så. Får lite information, får en folder om amning och sen ett papper som ska skickas till försäkringskassan. När jag kommer hem så fryser jag och gör i ordning en mugg med varm kakao och 2 mackor med messmör. Sen så ser jag på dagens hem till gården och vilar. 

Tobias kommer hem och fixar med lite saker. Fixar middag och vi ser lite på tv. Sen pysslar vi på var sitt håll. Snart blir det film och mys. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0