Underbara människor

En tanke som slog mig är att jag har så underbara människor kring mig. De kommer med olika tips och råd, de lyssnar när allt är jobbigt, de hjälper till på olika sätt. 

Tobias, min älskade man. Du pysslar om mig på alla sätt och vis. Du finns där så fort jag behöver dig och du är bara bäst!

Mamma, underbara mamma som förstår när jag har panik över något och ringer för att kolla till mig. Du lugnar ner mig så bra och det har du alltid gjort. Världens bästa mamma!

Pappa, min goa pappa! Du finns alltid där när jag behöver diskutera bilar, ekonomi eller annat också för den delen. Du kommer med goda råd och även om du inte kan svara på allt så finns du där. Världens bästa pappa!

Carola, du bjuder på dig själv och lyser upp mitt liv med dina tokiga påhitt. Du finns alltid där om man behöver skriva eller prata. Världens bästa storasyster!

Sofie, min ledstjärna! Du har alltid funnits där och bara med din närvaro lyser upp livet på allra bästa sätt. Med dig så blir man mysig och avslappnad. Man bara njuter av dig och din livsglädje! Världens bästa lillasyster!

Evah, min tvilling! Vi har alltid haft bra kontakt och ja den har ändrats de senaste åren. Men du kommer alltid min söta lillasyster! Vi har haft så mycket roligt tillsammans och med dig kan jag skriva om jobbiga saker som kan vara svåra att förklara. Du hjälper mig många gånger omedvetet genom din blogg. Världens bästa lillasyster!

Therese, du är guld värd! Du har funnits där nu när det har varit komplicerat med olika saker i graviditeten. Du förstår verkligen de tuffa situationerna jag har hamnat i då och då. 

Birgit, hos dig kan man alltid lära sig nya saker, upptäcka ny mat, prata bort en stund och bara vara. Du ställer upp i vått och torrt.

Catharina, min bästa vän! Jag är så glad för att vi blev vänner. Med dig kan jag prata med om allt, även det som är jobbigt. 

Linda, också min bästa vän! Med dig så kan jag prata med om allt möjligt! Nördigt, fånigt, snusk, film, handarbete ja allt. Och när vi ses så går det inte att låta bli att skratta. Du har sådan härlig energi som lyfter upp en. 

Jeanette, min Doris! Vi har känt varandra länge nu. Du har stöttat mig och funnits där när jag har behövt dina goda råd. 

Maria, min FBK fantast! Dig har jag känt länge och väl. Många goa skratt, många roliga stunder. 

Sedan har vi ju Nikke, Inca, Henrik, Robin, Axel och lilla Robin. Till Nikke, Inca och Henrik, ni ställer upp på olika sätt och hjälper till när det behövs. Man kan alltid bara slå en signal och så finns ni till hjälp. Axel och lilla Robin, när är bara året men jösses vad jag avgudar er! Ni är bara för söta! Att få träffa er och få gosa och busa är så underbart! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0