Härligt besök på Skutberget

Nu på förmiddagen så åkte vi ut till vackra underbara skutberget. Sent igår kväll kom jag på idén om att åka dit och så kanske jag vågar ta mig ett dopp. Vi ringer svärfar och kollar om han vill följa med.

Idag när vi vaknade så visade termometern lite lägre gradantal jämfört med tidigare vilket var superskönt för mig. Vi gjorde oss iordning och åkte för att hämta upp svärfar. När vi kommer ut så letar vi upp ett bra ställe och vi valde där handikapprampen är. Den här delen av skutberget vill de då alltså ta bort så det kommer bli svårare för handikappade att kunna bada, den sköna lilla viken som är så lugn och mysig ska de också ta bort för att lägga Muminlandet där. 

För mig som gravid kvinna just nu så passade den här lilla viken perfekt. Nära och bra till motioncentralen med dusch och toalett. Nära till parkeringen och lugnt och fridfullt. Jag har i alla fall inte badat sedan 2014 pga olika orsaker. Nu kände jag att jag fick passa på så jag fick knö ner mig i en baddräkt, lite trång men det funkade. Bikinin jag har kan jag inte ens få på mig alls. Vill inte köpa något nytt så just för att jag inte kommer använda det särskilt mycket. Köper nytt i så fall inför nästa sommar. Jag lyckas komma i vattnet, det var lite småkyligt men ack så underbart! Sedan denna extrema värmen började så har jag suttit mest inomhus och inte orkat vara ute eller särskilt mycket aktiv.

Satt sedan och vilade i solen, insmorda i solskydd och med hatt. Satt bara och nöjt av den vackra naturen, det härliga vädret och nöjt av livet som gravid. Detta var precis vad jag behövde efter att ha suttit instängd mer eller mindre. Så himla underbart att få njuta av solen utan att jag säckar ihop. Nu är vi hemma och ska vila och fixa mat.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0