Vecka 27

Oj, vad veckorna rusar fram. Börjar den här veckan med blodprov, samtal hos diakonen i kyrkan och andra ärenden. Helgen bjöd på fint väder och värme. Tog en promenad med min kompis Linda och det var skönt men lite tungt med bebis i magen. 

Sen har vi varit till Försäkringskassan och fått hjälp med detta med föräldradagarna osv. Det är lite rörigt och svårt att förstå. Men jag tror vi fick grepp om det och ska nu prata ihop oss om hur vi vill lägga upp det hela. Magen har blivit så mycket bättre och det är skönt. Foglossnigen kommer och går som den vill. Har även då och då kramp i bröstet så jag ska fråga barnmorskan nästa gång vi är där. 

Det är skönt med det varma vädret men även jobbigt då det är tungt och det blir extra varmt åt mig. Här om dagen när vi var ute och gick så svällde mina fingrar hur mycket som helst och det började pulsera till och med. Men vad kissnödig jag har blivit den sista tiden. På nätterna kan jag gå upp en 4 gånger. Men mitt lilla hjärta växer och blir större där inne. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0