Biltur och barnvagnsfix

Hej på er. Efter en natt som var jobbig för Lily så var jag och Lily hur slitna som helst. Hon sov verkligen oroligt i natt och jag sov lika oroligt som henne när jag väl sov. Så när klockan var närmare 4 så sa jag till Tobias och han tog över. Hon fick mat och ny blöja men även då sov hon oroligt sen fixade Tobias med saker runt om. Jag fick sova i lugn och ro en stund vilket var skönt, jag gick upp strax innan Tobias cyklade till jobbet. 

Jag tog frukost och kollade på tv. Sen vaknade Lily till för mer mat och ny blöja. Sen fick hon sitta en stund och kolla på Babblarna under tiden som jag diskade hennes flaskor. Men sen blev hon otröstlig och jag försökte med allt. Det slutade med att vi tog en biltur och då sov hon sen i hela 3,5 timme. Sen var det dax för mat och grejer igen. När Tobias kom hem så blev det en ny biltur och denna gången så åkte vi till barnvagnsbutiken. Där fick vi hjälp med att fixa felen på vagnen. Luften i däcken var borta, någon höj och sänkanordning var knepig och några skruvar var lösa. Vi vill ju att hon ska ha det bra och säkert i vagnen. När vi väntade i butiken så fick jag se en Stokke tripp trapp stol med alla tillbehör till för priset som själva stolen. Såklart var den rosa också. 😍 Vi har ju ända sen början av året pratat om en sådan stol men inte haft råd. 

Väl hemma så fixar vi middag och ger Lily mat. Får sedan ett glädjande besked som gjorde mig så glad och exalterad. Men det gäller inte mig så och det är inte min sak att berätta. Jag tycker att personen som det berör får berätta själv. Men jag blev verkligen glad och lycklig. Det är så skönt när alls pusselbitar faller på plats så att säga. Nu sitter vi och ser på tv men tror att vi får gå  snart på promenad. 











Kommentarer
Postat av: Anonym

sötnos

Svar: Ja hon är verkligen sötnos. 😍
Anna Hansen

2018-10-26 @ 20:09:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0