Blötsnö

Hej på er. Igår kväll var jag så trött så jag orkade inte skriva. I alla fall så när Lily och jag vaknade igår morse så hade det snöat under natten och det var så fint. Vi gjorde våra morgonsysslor och sen så blev det promenad i snöblasket. 

När vi var på väg ut så skadar jag ryggen, jag ska alltså lyfta i liggdelen i vagnen och när jag lyfter upp liggdelen (Lily ligger i redan) så knäcker det till i ryggen. Fasen vad ont det gör!! Men vi går iväg då vi skulle på möte med bageriet för doptårtan. Lite jobbigt att gå med värken men det fungerade. Det kom snöblandat regn och det var kallt men det var ändå mysigt. Väl hemma så snarkade Lily vidare och sen så väckte jag henne för mat. Tobias kommer hem från jobbet och jag fixar något att äta för min del. Ryggen värker vidare. 

Jag åker sen till däckverkstan för att byta däck. Vi hade fortfarande sommardäck men nu är de bytta i alla fall. Sen blev det veckohandling och efter det så diskade Tobias och fixade. Ja dagen rullade på i ett igår. Så när klockan var 21 så somnade jag på soffan. Men det var ändå en mysig dag där vi plaskade runt med vagnen. 




Kommentarer
Postat av: Maria Pettersson

Det har snöat här också! :) Hoppas det kommer mer snart! :)

Svar: Härligt 🙂 Ja det hoppas jag med. 😍
Anna Hansen

2018-10-31 @ 18:55:35
URL: http://headoverheals.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0