Händelserik vecka

Hej på er. Vilken vecka det har varit, fått en del uträttat men det har även varit jobbigt. Det började med att vi var ute på stan och shoppade lite. Jag behövde nya vinterskor, vi var till Länsförsäkringar och hämtade ut en välkomsthälsning från den till Lily, köpte lite till Lily på Kappahl som jag hade tittat ut. Sen så åt vi på restaurang och myste som familj. Under förmiddagen så fick jag samtal från sjukhuset med information om att jag skulle opereras. På kvällen sen så fick jag ett nytt gallstensanfall men när ambulansen kom så hade det gått över. 

Dagen efter så tog jag och Lily en promenad till vårdcentralen där jag tog blodprover inför operationen. Sen på eftermiddagen så blev det BVC och veckohandling. Annars under dagen så hände det inte så mycket och jag fixade inför operationen. 

Operationsdagen, jag går upp tidigt. Duschar och fixar. Tobias fixar allt med Lily och hushållsarbete. Jag kommer iväg till sjukhuset, är lite tidig men känner att det inte gör något. Men får vänta halva dagen ändå för operationen innan drog ut på tiden. Jag satt då i väntrummet och kollade på Hem till gården. När klockan var runt 14.00 så blev det min tur. Jag var nervös men kände ändå ett lugn. Operationen gick bra och jag kunde åka hem samma dag. Är dock sjukskriven nu från mammaledigheten och Tobias har tagit över. 

Torsdagen gick i lugn takt och jag vilade en del efter operationen. Hände inte något, vi tog promenad och myste. Samma med fredagen, fixade inför helgen och så men inte mer. Under helgen då så hade vi besök av våra goda vänner. Vi fick hjälp att fixa lite saker, vi kollade på hockey, åt chips och hade det hur trevligt som helst. Söndagen så fixade vi lite mer, tvättade och tog en promenad. Och i helgen fick jag en sådan fin present från min älskling. Han hade köpt gladunderlägg med Harry Potter. Han har med Star Wars och jag har uttryckt att jag ville ha med Harry Potter så då köpte han det. 😍

Nu är det ny vecka fullmatad med möten och massa saker. Vi ska planera för dop, jul och andra saker. Ha en fin måndag. 🙂














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0