Livet dansar fram

Idag är jag glad och lycklig men trött. Lily hade en svår natt igen. Så jag fick gosa mycket med henne och pyssla om henne. Hon lyckades somna en stund och sov när jag skulle väcka henne för mat strax före sex i morse. Efter maten så somnade hon om i ca 1 timme men sedan så var hon jätteledsen och jag bytte blöjan och sen fick vi gå ut. Hon somnade snabbt då och jag passade på att koppla i kupevärmaren i bilen. När vi kom in så sov hon så gott länge och väl. 

Matdax och sen ut och åka i bilen. Vi var till tippen och kastade skräp, var till barnvagnsbutiken och hämtade stolen och sen hem. Hela vägen hem grät hon och så fort vi kom hem och hon fick sträcka ut sig i sängen och med nappen i munnen så somnade hon igen. Hon är ju för söt alltså. 😍 Sen hade vi möte med prästen inför dopet och planerade. Efter det så blev det middag för oss och Tobias cyklade till brädspelsträffen och en kompis till mig kom på besök. Sen var jag och Lily ute på promenad. 

Men jag känner mig så lycklig, glad, tacksam och kär. Jag har ett underbart liv med Tobias och Lily. Jag har kommit någonstans och har en egen familj. När jag blickar tillbaka så ser jag vad fantastiskt allt är. Igår fick jag glädjande nyheter angående en familjemedlem. Jag är så glad och lycklig för att det händer så underbara saker i hens liv. Men jag visste att förr eller senare så skulle det hända. I alla fall så känns livet fantastiskt härligt och jag njuter för fullt med att vara mamma. 

För övrigt så invigde Lily sin andra filt som jag har gjort till henne. Den syns inte så bra men hon ligger på den. Nu är hon rustad för promenader. 🙂



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0