Veckan som gick....

Veckorna bara går och går. Veckan som gick var både bra och dålig. Började veckan med massa möten och samtal. Jag var till kyrkan, till barnmorskan och till sjukhuset. Sen var det lite andra möten vi hade. Men vi har också passat på att vara ute mycket i det underbara vädret. 

I lördags så hade jag svårt med att kissa och det var jobbigt. Vi funderade på det kunde vara urinvägsinfektion så vi ringer till 1177 och får en tid på en vårdcentral. Den är för akuta saker på helgen så man inte behöver åka till akuten på sjukhuset för enklare saker. Det visade sig vara urinvägsinfektion så jag fick penicillin. Jag hade så ont under hela dagen och jag fick sitta på toaletten mycket. Men kvällen blev mer avslappnad i alla fall.

På söndagen så tog vi en fin höstpromenad längs med Klarälven. För övrigt så har vi bara tagit det lugnt. Kollat på film och myst mycket. Hösten är så härlig tycker jag och kag älskar verkligen se löven falla och alla de vackra färgerna som blir. Lily har börjat vara mer vaken nu och pratar mycket. Tycker det låter så härligt när hon ligger och jollrar. 

Bjuder på bilder från veckan. 









Kommentarer
Postat av: Linda None

Så underbart söt dotter ni har. Hoppas du mår bättre.

Svar: Tackar :) Ja hon är så underbar och söt som choklad. :D Tackar, ja jag mår mycket bättre nu. :)
Anna Hansen

2018-10-17 @ 15:08:51
URL: http://blessedbe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0