Nära döden upplevelse

Det är en mycket bra beskrivning av den smärta som uppstår när gallsten och sånt inträffar. Jag hade så ont igår och kippade efter luft, det gick verkligen inte att andas alls.

Idag har de tagit massa prover, gjort ett ultraljud och såg att det fanns gallstenar i gallblåsan som orsakade inflammation i bukspottkörteln. Där emot så hade jag inga stenar på vandring utan alla låg i gallblåsan. Det kommer att bli operation men när, var och hur vet jag inte i nuläget. Det kan bli redan nu i dagarna eller om någon vecka. Jag får inte äta än men får dricka klara drycker, så som juice, te, varm buljong, saft mm. Har dropp fortfarande och droppet de satte in nu är det glukos i. Blodtrycket är lite lågt men jag har alltid haft lågt blodtryck så det är inget som stör kroppen så. Alla andra värden ser bra ut i alla fall. 

Idag så kom min älskade familj på besök och det var så himla skönt att få lukta och gosa med Lily. Sen få kramas och pussas med Tobias också. Det gav mig styrka att orka med. Efter de hade gått så låg jag och läste en stund, Tobias tog med lite saker så jag skulle ha något att pyssla med. Sen bad jag sköterskan om en filt till då jag frös lite och somnade så skönt. Sov i ca 2 timmar och sov riktigt bra faktiskt. 

Nu är det bara att invänta morgondagen och se vad de säger. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0