Familjeutflykt

Hej på er. Igår så mådde Lily bra, jag och Lily tog en promenad in till stan och fikade. Hämtade paket och uträttade lite ärenden. Idag vaknade hon tidigt så vi gick upp allesammans. Efter frukost tog Tobias disken och jag var fortfarande trött så jag la mig en stund på soffan. Lily var med pappa och busade runt. När dagens sysslor var klara så packade vi in oss i bilen och åkte till badhuset.

Väl framme så var det mycket folk i kön men det gick ändå snabbt. Vi bytte om och gick in till upplevelsebadet. Lily hade aldrig varit där innan men hon busade för fullt. Vi började i den lilla poolen för de yngsta, gick över till en liten varmare pool. Då fick Lily ha sin nya badring och plaska runt med. Sen gick vi till småbarnsdelen igen och där fanns det en bubbelpool. Lily och jag testade den men efter en stund började hon gråta och frysa. Hon ville ha mat så vi tog en matpaus. 

Sen ville Tobias åka rutschkana så jag och Lily satt i änden och tittade på. Jag hatar att åka i en stängd rutschkana som är format som ett rör. Jag får panik. Men att sitta där och se alla när de kom ner så vattnet flög runt omkring tyckte Lily var fantastiskt roligt. Hon skrattade, studsade upp och ned i mitt knä och klappade sina små söta händer. 😍 När han hade åkt några gånger så gick vi i ner i badet igen och Tobias träffade en kompis. Vi plaskade runt ett tag till men sen gick vi upp och duschade och åkte hem. 

Lily somnade i bilen på vägen hem och somnade om fort när hon kom ner i sängen. Tobias gick över till Burger King och köpte mat. Vi kollade på Harry Potter och myste. Men nu på kvällen så mår jag dåligt och Lily är lite dålig igen. Tänder på gång, spännande aktivitet idag och grejer. En bra dag ändå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0