Lily mår inte bra

Hej på er. Ett tag sedan jag skrev men jag har varit så trött och inte vetat vad jag ska skriva om. I helgen som var så var det Barnmässan och vi deltog bland utställarna och var med kyrkan på Babyrytmik. En dag med mycket folk och mycket att titta på. Jag träffade många gamla bekanta som jag inte har träffat på flera år. Sen var ju Fayme från unga mammor där och även Mammasanningar podden, Carin Da Silva och hennes kollega. 

Under veckan så har vi varit trötta och tagit det lugnt. Igår så var vi och kollade på en förskola och en pedagog som visade oss runt jobbade med Tobias när han var liten och gick på förskolan. Så det var kul, hon var mycket trevlig och lätt att prata med. 

Idag har Lily haft det jobbigt. Hon har varit så hängig och trött. Inte alls sitt vanliga busiga jag. Hon har nästan sovit hela dagen dock verkade hon lite bättre när vi var ut en stund. Vi hade lite ärenden att göra. Nu när vi försökte natta henne så kräktes hon stort 2 gånger så vi fick byta i sängen. Hon har ju varit väldigt snorig och slemmig i natt och under dagen. När jag kollade in i hennes mun så såg jag att det är en tand på väg. 

Under dagen så har jag och Lily läst sagor, kollat på Barbapapa, Babblarna, pyjamashjältarna, Timmy Lamm och massa annat. På förmiddagen så bakade jag lite kakor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0