Mammaledigheten är slut

Ja då är mammaledigheten slut. Idag ska jag börja jobba egentligen men mjukstartar med 3 lediga dagar och när jag börjar jobba så är det kortpass 16-20. 

Hur det känns? Det känns jobbigt på ett sätt för jag vill ju vara med min skrutta hela tiden. 😍 Men det känns ändå bra på ett annat sätt. Det som känns bra är ju att nu får ju Tobias ta vid så det blir far och dotter tid, det är väldigt viktigt det med. Sen känns det bra att jag får komma hemifrån en stund och kunna göra något annat. På jobbet så är det inte många bekanta ansikten. Det är en kollega och chefen, resten av den gamla stabben är borta. Lite nervös nu, jag har liksom inte jobbat på över ett år. Kommer att känna mig som en nybörjare igen. Men jag tror det kommer gå bra. 

Jag undrar hur Lily kommer att reagera. Det ska bli kul och se hennes reaktion på allt. Någon dag när det passar tänkte jag att Tobias och Lily ska komma ner till jobbet och hälsa på så hon får se mamma på jobbet. 

Det ska bli kul och se hur Lily kommer reagera när jag kommer hem från jobbet osv. Bjuder på en gammal bild från jobbet.



Kommentarer
Postat av: Isabelle

Att börja jobba efter föräldraledighet är både positivt och negativt, men det är lite skönt att åka iväg och sakna lilltjejen, jag älskar känslan av att komma hem då 😍
Förstår att du är nervös eftersom man känner att man nästan glömt hur man gör på jobbet, men när man väl är tillbaka så känns det som om man aldrig varit borta och snart är alla rutiner igång igen🙂

Svar: Ja jag har nu jobbat två arbetspass och jag har saknat henne enormt! Det är så mysigt att få komma hem och få krama om henne. 😍
Ja jag har varit lite smått nervös men det har gått bra båda passen. 🙂 Vissa saker sitter som berget och vissa saker har man glömt.
Anna Hansen

2019-04-20 @ 08:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0