Veckans mammatips


Ja denna veckan tänker jag tipsa om en produkt som har hjälpt oss mycket. Men det var svårt att övertyga Tobias om att köpa denna produkt. Den är rätt dyr i inköp men verkligen värd sina pengar. Jag talar om ersättningsmaskinen Baby Brezza.

I början så delammade jag och så fick hon ersättning. Då hade vi tempererat vatten på termos och öste upp pulver själva. Det jobbigaste var när man gick upp på natten och skulle ge ersättning. Man var så trött, gjorde fel och krånglade. Jag då som gått hemma hela första tiden tröttnade till slut och sa att jag vill ha maskinen. Då är det en vattentank, en pulverbehållare och en tratt. 

Det är bara att sätta en flaska på plattan, trycka vilken mängd du vill ha så doserar den rätt mängd tempererat vatten och rätt mängder pulver. Men det man ska tänka på är att det finns ett mäthjul i pulverbehållaren som måste vara rätt inställd efter den ersättning eller välling man använder. För mig har den varit guld värd och har underlättat så mycket i min vardag med Lily. För under tiden som den tappar upp så kan jag pyssla med något annat under tiden. När jag ska ge Lily mat på kvällen vid 22.00 så kan jag duka fram tallrik, sked och sånt för frukosten under tiden som maskinen gör ersättningen. Jag minns ett tillfälle där Lily var superhungrig och bara grät och grät. Jag står och öser upp pulver och räknar MEN mitt i allt så glömmer jag bort vad många skopor jag har haft i. Därför tycker jag att maskinen har hjälpt mig. Jag behöver inte oroa mig för att jag har haft för mycket pulver eller för lite pulver. 

Rekommenderas varmt! Bästa inköpet enligt mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0