Första dyket

Lily väckte mig tidigt igen, en liten morgonpigg tjej. Tobias hade redan gått upp då Lily busade runt så han kunde inte sova. Så det var bara att gå upp och börja dagen. 

Efter frukost så fick jag och Lily lite frukostvila vilket var behövligt för oss båda. Sen busade och härjade hon i babygymmet. Till lunch idag valde hon majs och potatis vilket hon tycker är godare än fisk och potatismos. När klockan var halv två så var det dags att ge sig ut till bussen som var sen. Hon somnade rätt snabbt och sov hela vägen till badhuset. 

Väl framme så är hon taggad till tusen för att bada. Hon höll på att hoppa ur famnen för mig flera gånger. Övningar idag var flyta på rygg med en hand under huvudet, vattenkannan där man ska hälla vatten över henne och säga Lily nu kommer det vatten, hämta leksak. Hon älskade hämta leksak och plaskade för fullt. Det var så härligt att se henne. Sen fick hon göra en annan övning då vi har tränat henne här hemma. Övningen gick ut på att hon skulle dyka. Pappa höll i henne och sa Lily nu kommer det vatten och förde henne under ytan. Hon blev lite fundersam och överraskad men spottade ut det lilla vattnet ur munnen och log mot oss. Hon tyckte om det och tyckte det var roligt. Mitt mammahjärta svämmade över av lycka och kärlek. 

Efter badet så fick hon en grötklämmis att mumsa i sig och vatten. Jag och Lily tog bussen hem och Tobias cyklade. Lily somnade så gott i vagnen och när vi kom hem så tvättade vi av henne allt klor och grejer. Nu ligger hon i sin säng och sover. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0