God morgon

Uppe med tuppen här, Lily kunde inte sova så vi gick upp. Ja jag har inte bloggat på nästan en vecka och det är för det har varit så mycket runt omkring och jag har varit trött. 

Stockholms resan var helt underbar och jag hittade många fina saker att köpa. Natten på hotellet var hur härlig som helst och det var ett bra beslut att sova över en natt. När jag kom fram till Stockholm så var jag supernervös och lite rädd. Rädd för att jag ska gå vilse. Men i alla fall så när jag lyckades orientera mig på centralen och så så var det inte så stora problem. Hade svårt att hitta hotellet så jag frågade efter vägen och det roligaste var då att snubben jag frågade trodde inte att jag var svensk för jag var turist. 😂 Jag känner då, kan man inte vara en svensk turist?? 

Nåväl, det kommer en video om det så småningom. Sen under veckan som varit så har Lily haft babysim och hon dykte flera gånger, fick prova en badring och då "simmade" hon bort från mig. 😂 Hon busade som attans och plaskade runt. Så härligt att se henne. 😍 

Jag har suttit och sytt en kudde till henne och blev supernöjd med den. En mys och lekkudde. Sen har jag stickat och pysslat.
Idag i alla fall så blir det först babyrytmik och senare idag så blir det hockeykväll med familjen i Grums med pizza. Ja Lily får ju sin ersättning. 

Nu ska vi köra igång här. Men ha en fin dag allesammans. 🙂


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0