Inviger den nya overallen

Hej på er. Igår orkade jag inte skriva något alls, var så trött. Lily vaknade tidigt och Tobias tog upp henne så jag fick sova en stund till. Sen när klockan var strax före 7 så väckte de mig och så var det dags för Lilys frukost. 

Efter frukost så blev det frukostvila för Lily och jag hamnade i soffan där jag slöade till tv:n och åt min frukost. Sen var det lek och bus för glatta livet. Jag var tvungen att gå på toaletten och har då Lily i gåstolen en stund och Babblarna är på. Jag lämnade henne framför soffan och när jag är klar på toaletten så ska jag gå och titta till henne och då har hon gömt sig bakom matsalsbordet.😂 Vi hade bananer över så jag passade på att baka en banankaka också. 🙂

Dax för lunch och idag blev det pastagratäng med skinka och ost. Gott tyckte hon. Lite mer lek och bus och sen var det dax för oss att göra oss i ordning för att gå till BVC. Hon går upp fint i vikt och utvecklas jättebra. Hon satt i sittdelen och myste i sin nya overall. På vägen hem så somnade hon så gott.

Efter BVC så tittade vi på en ny soffa då vår har gått sönder. Sen hem fixa middag till oss, disken, fixade i vardagsrummet inför idag. Ja, en dag fylld med aktiviteter som vanligt. Sen var vi trötta alla 3.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0