Kalas i Munkfors

Hej. Ytterligare en kväll där vi var trötta och helt sega. Men vi börjar från början.

Igår morse så vaknade Lily och jag vid 5.30 och satt en stund i soffan och myste till Disney Junior och sen när pappa kom upp så blev det frukost för Lily. Sen efter frukost så blev Lily så trött så hon fick lägga sig och få sin frukostvila. När hon vaknade så började vi med att baka smulpaj med äpplen. Hon fick vara med lite. Jag fixade disken och pysslade lite och sen var det dax för hennes lunch. 

Sen var hon så trött igen och fick lunchvila och sov så gott. När hon vaknade nästa gång så fick hon mellanmål och det gillade hon. Hon fick smörgås och välling. Åh så glad hon blev. Därefter var det min tur att äta, det blev blomkålssoppa. 

När pappa kom hem så packade vi iordning allt och åkte till Munkfors på kalas. Dennis fyllde år förra veckan men då var alla sjuka så det blev inget då. Det var sådan fin och god tårta, vi hade med äppelpajen och det fanns massor av gott. Vi lyssnade på musik och dansade. Lily såg lite chockad ut en sväng men när hon fick dansa med mig så slappnade hon av. Men sen blev Lily så trött och ville mysa hos mig i soffan. 

Hon somnade så gott efter maten och sov resten av kvällen. Här kommer det bilder från dagen.
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0