Egen tid hos frisören

Hej på er. Idag så vaknade jag runt 6.30 och Lily smågnäller lite i sin säng. Jag går upp och fixar för att kunna ta upp henne. Vi gör vår morgontoalett tillsammans och hon kissar på pottan igen, hon har gjort det 3 gånger nu. 😍 Känns så himla härligt. Jag vet dock inte vad mycket hon förstår ännu med pottan men jag blir glad i alla fall. Sen åt vi frukost och hon fick äta yoghurt själv idag så det blev en del kladd. 
Jag såg en dag här att Lily har fått två tänder uppe nu. Så jag tror hon har 5 eller 6 tänder totalt än så länge. 

Efter frukost så fixade vi och jag gjorde mig i ordning. Jag tog bussen in till stan och gick till solariet sen till frissan. Efter det så fixade jag en sak åt Tobias, han ville ha något på Coolcards och jag var till Lindex och HM och handlade en vit skjorta till mig. 

Väl hemma så fixade vi lite och sen gick jag och Lily ut på promenad. Det tog lång tid att få henne att somna. Men till slut så somnade hon och sov ca 1 timme. Efter det så blev det middag och vi testade selen en stund också. Efter middagen så testade jag och Lily selen utomhus och det verkar som att Lily tycker om selen nu. Dock fick vi inte till det riktigt med alla inställningar men det var också därför vi provade den.

Nu sover Lily för natten och vi ska se på film, äta lite chips och mysa. 







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0