Kusinträff hos farmor

Hej på er. Idag vaknade Lily strax runt 6 i morse Vi låg och myste i sängen och såg på barnprogram en stund. Sen var det dax att starta dagen. Efter frukost fixade vi iordning och sen gick jag och Lily ut på promenad. Jag spelade lite Pokémon och sen så gick vi hem till farmor. Där var det full rulle och barnen lekte och busade för fullt. Det blev många skratt också. 

Sen så åkte farmor och Inca iväg och fixade några ärenden. (Inca är farmors pojkvän). Vi åt lunch och sen behövde barnen sova. Kusinen sov i sängen på ovanvåningen men Lily behöver ut i vagnen igen så vi gick ut på promenad. Sen sov hon ett tag till och Tobias och Robin spelade Magic The Gathering Commander. Jag satt och kollade lite på dem. När Lily vaknade så blev det middag för henne.

Lite tv efter det och sen middag för oss andra. Då fick Lily lite grönsaker att mumsa på. Lite ärtor, morötter och gurka. Efter middagen så blev det jordgubbar, grädde och glass. Lily fick smaka på det och hon satt och sa mmmm....hela tiden. 😍

En härlig dag. Bjuder på lite bilder









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0