1:a maj med Lily

Hej på er. Första maj idag och det firades med att gå i första maj tåget i Karlstad tillsammans med Vänsterpartiet. Jag har i år gjort en egen skylt av återvunnet material. Vi hade en platta hemma som vi inte använde och skrev mitt budskap. 

Lily vaknade tidigt idag och Tobias tog upp henne. Han gick ut sen på förmågan så hon fick sova och jag grejade här hemma. Gjorde mig i ordning och fixade. När klockan var ca strax efter 10 så kom de hem igen, vi busade, lekte och lyssnade på musik. Sen var det dax för lunch och vi åt tillsammans. Haha, Lily är så söt, hon sitter och kniper med händerna och säger MMMM med uppspärrade ögon som lyser av glädje när hon får mat. 😍 Vi fixade det sista och sen gav vi oss iväg. 

Väl framme på torget så var mina partikamrater i full gång med att fixa. Lily fick träffa en och annan, hon fick hålla skylten och sen så charmade hon alla. Linda kom dit och många andra vänner och bekanta var där. Vi ropade "Inga rasister på våra gator fyll dem istället med bögar och flator" "Ropen skalla Skutberget åt alla". När vi tränade först så reagerade Lily och såg lite förskräckt och förvånad ut. Det såg först ut som hon tänkte, Va?! Bråkar ni? Men när hon märkte att det var fler som ropade så blev hon jaha, inget att bry sig om typ. Under tågets gång så somnade hon i allt oväsen. 

Väl framme på Sandgrundsudden så var det tal, sång och musik. En kille pratade så bra om LSS och det var ett mycket bra tal. Nu kommer det lite bilder från dagen. Det finns film på Facebook och Instagram där ni kan höra talet. 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0