Att nå ut med budskap

Att nå ut med budskap kan vara svårt och man måste jobba hårt för att få reaktioner. Att få till förändringar och väcka tankar, funderingar och ett intresse är ett jobb som tar tid. 

Igår var det ju 1:a maj och jag hade ju en egen skylt där jag manifesterar till att behålla välfärden och LSS. Med min utstickande klädsel så la man märke till mig på ett annat sätt än om jag bara hade jeans och tröja. Jag har alltid tyckt om kläder men det är nu först idag som jag vågar sticka ut på riktigt. Varför vara som alla andra när man kan vara sig själv? 

På gymnasiet så gick jag min egen väg och körde mitt race men någon gång mellan gymnasiet och vuxna delen så tappade jag bort mig själv helt. Under årens lopp så har jag letat efter mitt riktiga jag. Nu har jag hittat henne och jag vill sticka ut, jag vill synas och höras, jag vill göra förändringar i vårt samhälle. Tack vare mina nära och kära så vågar jag det nu. 

Tobias, du låter mig vara den nödiga Harry Potter token. Lily, du älskar mamma som hon är. 😂 Och du ger mig den där motivation och styrkantill att ryta ifrån tillsammans med Sofie. Evah, du ger mig alla coola kläder så jag kan sticka ut. Du är min klädguru liksom. 😝 Men vi pratar mycket om feminism, LSS, genustänket. Mamma och pappa, ni har lärt mig om rättvisa, vad som är rätt och fel, gett mig bra väderingar. Carola, du är med och diskuterar och säger vad du tycker. Dennis, du är insatt i politiken och lärt mig en hel del även om vi inte pratat så mycket. Birgit, dig kan jag prata med om olika orättvisor, du länkar olika artiklar och tipsar om program på tv. Therese, vi pratar mycket om genustänk och sånt. Linda, med dig är det LSS, feminism och grejer.

Man är som man är när man inte blev som man skulle! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0