Busungen Lily

God kväll! I morse vaknade jag med skräck! När jag slår upp mina ögon ser jag att fröken Lily hänger på kanten på sin säng och tittar på vart nappen hamnade! Jag rusar upp och hindrar ett fall och det första jag säger till Tobias är "Idag måste vi sänka sängen, allt annat vi har planerat får vänta!" 

Så efter frukost så går jag ut med Lily på promenad. Hon sov inte särskilt länge och det var fruktansvärt kallt idag. När vi kom hem så lekte hon och sen blev det lunch. Efter lunchen så gick Lily och jag ut igen och då sov hon i nästan 2 timmar. Hon var så trött! Jag hittade ett ställe att sitta på och läsa lite. 

Väl hemma igen så fixade vi middag. Det blev fisk i ugn och Lily åt med god aptit. Hon fick smaka på citron och tyckte det var gott. Där efter härjade hon runt i köket och vardagsrummet. Nu sover hon och det känns tryggt och skönt att hon ligger säkert igen. 

Ja en dag där jag har varit ute mycket. Nu ska vi mysa. Det finns ett litet videoklipp på Instagram där man får se Lily smaka på citron. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0