Cykelhjälm och klippt håret

Hej på er. Idag vaknade Lily tidigt, jag och Lily gick upp och myste i soffan. En blev det frukost och Lily åt med god aptit. Hon fick fullkornsgröt, leverpastej och äpplebitar. Hon mumsade på äppelbiten och sa mmmm. 

När pappa kom upp så höll hon honom sällskap när han åt frukost. Efter frukosten så gick vi ut och jag testade cykelvagnen. Det var lätt att cykla med den. Tog oss en promenad där efter och när vi var hemma igen så satt vi en stund ute och njöt. Blev dax för lunch och Lily åt en ny maträtt, det blev Farmargryta och det gillade hon. Vi klippte luggen på Lily också men det var inte lätt. Vi åkte sen och veckohandade och jag och Lily gick hem. Hon behövde sova så vi passar på vid det tillfället. Då får jag röra på mig också. 😉

Tobias fixade middagen och sen myste jag och Lily i soffan efter maten. När klockan var ca 17.20 så tog jag cykeln in till stan och på Soltorget stod Vänsterpartiet där och spred kärlek. Man kunde skriva små lappar med kärleksfulla budskap och sätta upp. Sen cyklade jag vidare till handarbetesträffen och hade en trevlig samvaro. Fick lite gjort på stickningen också. 

Nu är man hemma igen och Lily sover och vi chillar till tv. Hoppas att ni har haft en fin dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0