En riktig utedag

Idag har vi varit ute nästan hela dagen och det har varit så underbart väder. Lily vaknade tidigt idag och var vrålhungrig och hade typ ätit upp sin frukost när jag satte mig för att äta min. Vi äter lite olika frukost, Lily fick Mannafrutti och macka idag, jag åt macka med kokt ägg och Tobias åt havregrynsgröt. Efter frukosten så kollade vi på film, det blev Nalle Puh och sen gick vi ut.

Haha på vägen ut så ville Lily ta soppåsen med sig. 😂 Hon vill verkligen hjälpa till på alla sätt. Väl ute så gungade vi, åkte rutschkana och gick runt. Lily plockade blommor också i samladd i sin hink. Sen ville Lily spela boll och försökte spela basket, det var så roligt se henne utforska bollen. Vi var ute ca 1,5 timme och sen in och äta lunch, Lily var så hungrig och slukade lunchen i ett nafs. Efter lunchen så tog jag och Lily en promenad på 3 timmar och det blev hela 8.78 km. Lily somnade snabbt och vaknade när hon hade sovit ca 1 timme och 20 minuter, vi plockade vitsippor, tittade och lyssnade på naturen. Hon fick gå själv en stund och det var spännande och jag vände vagnen så hon fick åka vänd från mig. Åh vad kul det var! Hon älskade verkligen att åka åt andra hållet men ändå höra mig.

Väl hemma så blev hon så glad när pappa kom ner och hjälpte mig upp med allt. Vi hade lite saker och bära upp. Tobias hade fixat middag och idag blev det lax i ugn med purjolök och fetaost med klyftpotatis, vitkålssallad och grönsallad. Dock tyckte inte Lily att det var så gott med lax så hon fick biff från igår istället. Nu diskar Tobias och jag vilar och Lily tittar på sina favoritprogram. Jag ska snart börja förbereda för dusch och morgondagen. Hoppas att ni har haft en underbar dag. Min dag har varit fantastisk och underbar. ☀️


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0