Lily's första grillutflykt

Hej på er.
Vilken härlig dag det har varit. Lily vaknade tidigt och vi gick upp, fixade frukost och sen grejade vi lite. Fixade i ordning för att åka till Skutberget för att grilla. När vi var klara här hemma så ville Lily ut och springa runt på området så det var bara att gå ut.

När klockan var 9 så åkte vi till Skutberget och där mötte vi upp våra vänner, det är en annan familj som vi känner. Vi gick runt lite först, barnen fick gå själva en bit och sen när vi kom tillbaka till grillplatsen så tände vi elden och barnen sprang runt. Haha, Lily gick fram till en annan familj där och började socialisera. Sen ville hon vara vid vattnet, upp i skogen och utforska och busa runt. När vi sen började grilla så tyckte hon det var så gott med korv och det var bara att ge henne mer, mer och mer. 😂 Vi hade långa grillspett som var superbra och Lily kunde hålla i sin korv en kort stund med hjälp av pappa såklart. Sen hade vi med lite fika också. Hon ville hjälpa till med att göra upp eld, hon plockade pinnar, stenar och allt möjligt. Hon satt i vagnen sen och skrattade och såg så nöjd ut. Vädret var mulet till och från, svala vindar och när solen tittade fram så var det så underbart. På vägen hem så somnade Lily snabbt och vi svängde snabbt in på apoteket. Lily var mer eller mindre däckad och sov ungefär 30 minuter. Sen så var det fullt ös medvetslös igen.

Väl hemma så vilade jag, vi körde en maskin med tvätt och Tobias och Lily var ute en stund i lekparken. Nu ligger Lily för natten och vi ska snart se på Family Guy Star Wars och äta gott. Vi är så trötta efter dagens äventyr och min rygg värker, den har gjort det i några dagar nu. Hoppas att ni har haft en bra dag.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0