Valborgsmässoafton

Som alla andra år så firar jag och maken inte Valborg direkt. Det är alltid så kallt, regnigt och bedrövligt väder. Vi brukar kolla på någon film och bara chilla tillsammans i soffan. Det som skiljer sig i år är ju Corona då.

Idag har jag varit hemma från jobbet, problem med magen igen. Jag har legat i soffan och kollat på tv:n hela dagen och vilat. Kollade på en serie på Netflix som heter Locke & key, en thriller med inslag av fantasy. Lite trög start men fasen vad bra! Lily har varit på förskolan och haft roligt hela dagen, de hade dansat och lyssnat på musik. När hon och Tobias kom hem så var det enorm glädje på Lily. Så härligt när man får så mycket kärlek och glädje från sitt barn. Efter de kom hem så fixade vi middag, Pölsa (mosad hackkorv), potatis och rödbetor. Lily tyckte det var supergott och begärde 3 portioner, rätt små. Hon gillade inte rödbetor så hon fick lingonsylt istället. Efter maten så åkte Tobias iväg på ärende och jag tog hand om disken.

Sen blev det kvällsmat och Bolibompa, hon fick lite yoghurt och russin. Hon var inte så förtjust i russinen än men hon har inte testat det så mycket än. Nu sover hon för natten, det var svårt för henne att komma till ro i kväll men till slut så kunde hon somna. Vi har börjat titta på en ny serie (ny för mig) Band of Brothers, dock bara andra avsnittet ännu. Jag har ju hört talas om serien innan men aldrig sett den. Igår eftermiddag så gjorde jag och Lily plakat till 1:a maj. Ja tågen är intställda men det sker digitalt istället och jag vill ändå demonstrera så gott det går. 🙂

Hoppas att ni får en fin kväll trots allt.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0