Följa sina drömmar

Under många år så levde jag ensam, hade min familj men inga vänner, ingen partner och jag trodde att jag aldrig skulle ha det jag har idag. Men jag har förverkligat många av mina drömmar.

En stor dröm jag hade var att åka till London och det fick jag göra. Och den resan blev bättre än vad jag kunde föreställa mig. Just för att jag reste med min stora kärlek och att han friade till mig där. Jag fick också uppleva Star Wars mässan och se den stora Harry Potter utställningen. Men nu i år så gjorde jag en sak som jag har pratat om i flera år. En sak som jag har försökt att spara pengar till. Jag gjorde min första tatuering! 😍 Det blev en pilbåge och den symboliserar först och främst mitt stjärntecken. När jag tänkte ut det här för över 10 år sedan så valde jag pilbåge just för mitt stjärntecken, Skytt. Men senare så fick den en dubbelbetydelse då jag började med sporten bågskytte som jag fortfarande tycker om även om jag inte är aktiv i den just nu.

När jag satt där i studion så kändes det WOW! Jag gör det äntligen!! 🤩 Jag var så nervös inför det hela men nu såhär i efterhand så tänker, Vad då, det är väl ingen big deal. För det gjorde inte så förfärligt ont, jag har känt värre smärta än det där! Ja, det var jobbigt stundvis, men ändå hanterbart. Nu ser jag ser mig själv i spegeln så känns det fantastiskt!

Jag är en person som följer mina drömmar och mål. En del tar längre tid än andra men det är värt hela resan dit. Så till alla er, följ era drömmar och mål! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0