Grattis min älskade Lily på 2 årsdagen

Det är nu 2 år sen du kom. För varje dag som går så känner jag en tacksamhet för att du finns i mitt liv, för att du är just du. Jag älskar dig så enormt mycket!

Nu har du fått ett eget rum att vara i och du älskar att vara där inne, du sover där för det mesta men sen finns det nätter där du kommer till vår säng. Vi har även fixat till myshörnan till dig och den älskar du. Du växer så det knakar och du utvecklas i rasande tempo. Att få följa dig på din resa är så underbart och det bästa som finns är att få upptäcka världen med dig. På något sätt så känns det som att jag är lika ny som dig på vissa saker och ja det är jag väl också. Jag har aldrig varit mamma förut.

Vi har fått till nattningen bra nu och du älskar att få sitta i mitt knä och lyssna när jag läser och sjunger för dig. En av dina favoritböcker är Knacka på, den har du älskat sen du fick den av BVC. Du ville vara med redan då och knacka på men nu så räknar du också, pekar på de olika sakerna i bilden, du gör de olika lätena som djuren gör. När vi läser boken i Babblarnas hus så säger du vad alla figurerna heter, här om kvällen försökte du säga boll. Vid maten så sitter du nu som vanligt på din TrippTrapp stol utan bygel men vissa gånger vill du ha selen på. Den tar du på själv när du känner dig obekväm även om den inte hamnar som den ska. Du äter på vanligt porslin och du dricker ur glas. När vi är på toan så har vi börjat med pottkalender och du säger till allt mer och mer att du vill gå på toa. Igår var du utan blöja 2 timmar ändå.

Jag älskar dig så mycket och du är så värdefull min älskade flicka. ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0