Hösten är här

Hösten är här eller ja kanske inte i temperatur än. Det är sol, underbar värme och fina dagar. Men nu har Hem till gården börjat och även Idol, 2 av mina favoriter på tv:n. Sen har Lilys simkurs börjat.


På jobbet har det rullat på och det har varit en del att göra. Efter jobbet så hämtade jag en trött Lily på förskolan och när vi kom hem så myste vi. Dock så var hon utan blöja och tyvärr hände det 3 olyckor på väldigt kort tid. Det är sånt som händer men det är ändå jobbigt när det blir så många gånger. Jag och fixade middag till mig och Lily och sen packade jag färdigt. Tobias kom hem lite senare idag då han gjorde lite ärenden efter jobbet. Så när han kom hem så åkte jag och Lily till badhuset. Vi kom fram väldigt tidigt men då fick Lily utforska lite innan.


Väl i badet så log hon med hela ansiktet och omfamnade hela världen med sin glädje. Så som hon har längtat efter denna aktivitet och jag med för den delen. Men däremot så var det tuffare nu än tidigare då hon nu rymmer för mig. Man får verkligen vara beredd på att springa omkring naken och jaga henne. 😂 Det var så härligt att se henne och se den glädjen. Vi gjorde sången Skrutteli och där vi går igenom allas namn. Sen en rad andra övningar och Lily är egentligen för gammal för den här gruppen men det var fullbokat på minisim och jag kände att vi behövde en mjukstart. Efter badet så provade vi bastu men Lily orkar inte sitta stilla så det blev några sekunder bara. 😂 När vi var ombytta och klara så gick vi till caféet och åt lite, Lily klämde 2 ägg och en macka. En hungrig tjej med andra ord.


Kommer till busshållplatsen och ser hur vår buss passerar innan vi har hunnit fram. Så vi får ta en annan som tar lite längre tid men det var ändå bra för då somnade Lily i vagnen på vägen hem. Sov gott när pappa lyfte upp henne till sängen. Jag själv är helt slut efter denna dagen precis som Lily. Men vi hade riktigt roligt i badet och vi trivs verkligen att göra detta tillsammans. Jag längtar redan till nästa vecka. Nu ska jag se vidare på Idol. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0