Höstig promenad

Ja igår så var jag ute med Lily i nästan 3 timmar. Började dagen först med sovmorgon och mys. Sen så när klockan var runt 10 tiden så gick jag och Lily ut på en promenad. Tog en tur i skogen och Lily fick gå själv en bit. Hon hittade massa roligt att pyssla med. Bla myror och jag kände paniken i kroppen men lyckades hålla den tillbaka och bara säga till Lily, Ja hittade du myror. Vi hittade blåbär och lingon också men dom var hon inte intresserad av.


När Lily sen somnade i vagnen så åkte lurarna på och jag lyssnade på Mammasanningar och gick totalt 1 mil. Det är så fint i skogen och jag älskar skogen på hösten framförallt. Jag väckte Lily sen och vi gick och handlade mjölk innan vi gick hem. Väl hemma så gjorde vi våfflor och jösses vad hungrig hon va! Men det kan jag tro eftersom hon inte ville ha mellis och sen varit ute i skogen och utforskat. Sen gjorde vi veckans planering och efter det så diskade Tobias. Under tiden som han diskade så lekte Lily i sitt rum och jag kollade på tv en stund.


Jag tog mig sen en dusch och sen var det dax att börja med kvällsbestyren. När Lily sen hade somnat så spelade jag och Tobias Magic the gathering comander. Och jag förlorade, men det var trögt spel igår och jag var lite trött i huvudet också. Men det var kul ändå och spela. Sen gjorde vi oss i ordning för natten, gick och la oss och läste lite i en varsin bok.


En fin dag ändå i lugnets tecken. Men under tiden som jag och Lily var ute så städade Tobias. Sånt måste också göras. Här kommer det lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0