Kalas för Lily hos farmor

Hej på er. Någon vecka sedan i princip som jag bloggade. Men min energi försvann helt en sväng och är inte tillbaka riktigt än, har lite mer energi nu än tidigare den här veckan.

I alla fall så fredagen förra veckan hade vi kalas för Lily hos hennes farmor. Det var fullt ös medvetslös för hennes kusin och bonuskusiner var där och de lekte för fullt. Under dessa dagar som vi umgicks med dem så var det lek från morgon till kväll och Lily däckade i princip varje kväll. Vi skulle ju haft ett enda stort kalas nu på lördag men pga Corona så gjorde vi så det blir två mindre kalas. Lily fick en ny bok av farfar som vi nu läser på kvällarna. Hon har börjat tycka om att höra sagor igen och kan nu fokuserar bättre. Sen fick hon dockor och tillbehör, vattenfärg, penslar och papper. Hon leker ofta med dockorna och hon vill verkligen pyssla med dem. Ska se fram på om vi kan måla också.

Jag hade fixat 2 tårtor men den ena blev jag inte så nöjd med men gästerna tyckte det var gott i alla fall. 🙂 De långväga gästerna kommer från Linköping och vi träffas en gång per år. Och eftersom som vi gjorde som vi gjorde med kalaset så passade vi på när de var här. Och vi hade Pyjamashjältarna som tema och ska även ha det nu på lördag. Lily tyckte verkligen om kalaset och vi fick så underbart väder också.

Bjuder på lite bilder.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0