Lily har bestämt sig!

Nu har Lily bestämt sig. Hon vill inte längre använda blöja. Vi har jobbat successivt med att ha henne på toaletten och under en period så hade hon panik när vi skulle sätta henne på toaletten. Jag läste då på lite om hur man kan göra toaletten mindre läskig. Så jag tog in två böcker som är relaterade till toaletten och så har hon fått se sina favoritprogram på plattan. Och vi kör med pottkalender.


Så en dag provade jag att hon fick vara utan blöja och hon uppskattade det, dock skedde det två olyckor men det är sånt som händer tänker jag. Den här veckan så har hon fått vara utan blöja här hemma och i förrgår kväll visade hon klart och tydligt att hon inte vill ha blöja. Även igår eftermiddag då la hon tillbaka blöjan där jag hade tagit den ifrån. Och pedagogerna berättade i tisdags att Lily hade suttit på pottan på förskolan och kissat. Så i morse sa Tobias till att de skulle sätta henne på den när blöjbyte ska ske. När jag hämtade henne idag så berättade de att hon hade kissat 2 gånger på pottan. Och kalendern ger resultat.


Jag var orolig tidigare i veckan att jag stressade Lily till detta men fått klara besked från Lily vad hon vill. Så det gäller för oss att se tecken som Lily ger och finnas där för henne. Hon är målmedveten, resultatfokuserad och envis precis som jag och Tobias. Jag är så sjukt stolt över henne!


Ni ser ju resultatet här. 🤩
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0