Mormor och morfar varit barnvakt

Idag har vi haft barnvakt och det var mormor och morfar tillsammans med moster Sofie och moster Carola. Vi hade ju bröllopsdag den 5 augusti och men kunde inte fira det då så vi gjorde det idag istället. Dessvärre så vaknade Lily vid 4 i morse och igår kväll en svår nattning pga värmen. Hon ville inte ens äta mat igår kväll. I alla fall så satte vi igång tv:n en stund så vi kunde slumra en stund till och mysa med Lily innan det var dax att gå upp för dagen.

Vi gjorde i ordning för dagen och sen så åkte jag och Lily till Grums. Hon somnade på vägen dit och vilket inte var så konstigt men tanke på när hon vaknade idag. Väl framme så plockade jag ur allt som behövdes och sen fick hon vakna. När hon hade varit där en stund och skulle få mellis så passade jag på att åka hem. När jag kom hem så vilade vi lite och kramades. Sen åkte vi till restaurangen Vedugnen och åt god mat. Det var en riktig god pizza och det kändes så skönt att sitta där tillsammans med min älskade make. Efter maten åkte vi hem, gav varandra en varsin present och myste till det med film och lite gott att äta. Jag fick boken En mammas överlevnadshandbok av Vivi Wallin med autograf och allt. Jag blev så glad för den boken!! 🤩 Tobias fick en bok han med av mig. Vi såg på filmen Top Gun då vi har kommit in i en period där vi gärna ser på 80-tals filmer och som är lite kortare än 2 timmar. Efter filmen åkte vi till Grums för att hämta vår busfröken.

Hon hade haft det jättebra hos mormor och morfar (jag tvivlade inte på det), hon älskar att vara där. Det är bus, lek, god mat och massa kul att göra. Hon hade ätit jättebra till middagen och hon satt och njöt verkligen. Sofie och Lily har myst tillsammans under filten, de har visat och härjat i trädgården och det har varit toppen. När vi kom dit så kollade hon på sitt favoritprogram Bluey. Hon kunde knappt slita sig från tv:n men när hon fick se mig så blev det fart på henne. Och när hon fick se pappa så kastade hon sig över honom. Vi satt en stund och pratade och myste. Sen blev det kvällsmat och efter maten så åkte vi hem.

Nu sover hon så gott i sin säng helt slut efter denna dagen. Det var så mysigt att ha henne hos mormor och morfar en stund idag. Här kommer det lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0