Vab och förkylning

I fredags så ringde förskolan och sa att Lily var snuvig. Så jag gav mig iväg för att hämta henne och man såg att hon var lite trött men visade inte några andra tecken. Vi ställde in lördagens planer och hade familjedag istället. Igår så var Tobias och hämtade ett nytt soffbord till oss och sen gick jag ut på promenad men fick gå hem igen då det regnade som attans. Lily har blivit sämre allt eftersom och hon är verkligen tät i näsan. Det visslar verkligen när hon andas och vi ger henne nässpray och så. Så idag är vi hemma från förskolan.

Just nu skiner solen och det är 7.8 grader ute och blött efter regnet igår. Himlen är klarblå och fin. Nu är hösten här på riktigt känner jag. Idag skulle vi egentligen åka till badhuset men eftersom hon är sjuk så stannar vi hemma. Hon ville inte äta kvällsmat igår kväll men åt frukost i alla fall. Kokt ägg och lite macka fick hon i sig.

Nu vill hon ha min uppmärksamhet så jag får sluta skriva. Vi ska mysa, läsa böcker, se på film och bara vila nu. Det är viktigt med vila, vätska och näring när man är sjuk. Ha en fin dag allesammans.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0