Bakade pepparkakor

Idag så sov vi rätt länge, skönt och mysigt. Och jag har sovit så gott i natt bortsett från att Tobias vaknade till och trodde att han skulle gå upp för dagen och var på väg att klä på sig när klockan bara var 2 på natten. 😂 Jag hade så här om helgen, då vaknade jag tidigt och trodde att vi skulle försova oss.


Vi fixade frukost och efter frukosten myste vi i Lilys rum. Kollade på julkalendern och lekte. Sen bakade vi pepparkakor och det var kul. Dock ville Lily äta degen men än att baka den. 😂 De blev inte så jättebra men vi försökte i alla fall och jag har aldrig bakat pepparkakor i denna ugnen innan. Så detta var ett test kan man väl säga.


När det var klart så vilade vi en stund och sen åkte vi till Ikea då vi behövde köpa lite saker där. Var in och handla lite på Coop Bergvik också. När vi kom hem så fixade vi mat och efter maten så vilade vi till Greta Gris på Netflix. Jag somnade en stund vilket var skönt. Sen kom vår granne hit snabbt och hjälpte oss med att sätta upp en taklampa. Vår lampa ovanför köksbordet har gått sönder så nu lånar vi en från svärmor. Sen var det dax att börja med kvällsbestyren och nu sover Lily för natten. Jag och Tobias ser på Star Wars och myser.


En härlig dag med andra ord. Så himla mysigt att baka med Lily, att få klä henne i fina kläder för hon vill ju göra som jag. Det var så mysigt när vi kröp upp i sängen och kollade på Greta Gris.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0